Groeipraktijk flevoland

Over ons

Anneke Grinwis

Als orthopedagoog-generalist heb ik veel ervaring in diagnostiek en het behandelen van diverse problemen bij kinderen, jongeren en volwassenen.

Ik geloof in een betrokken en persoonlijke aanpak. We gaan samen op zoek naar de mogelijkheden die jou kunnen helpen om weer ‘grip’ te krijgen op je leven. Stap voor stap werken we aan doelen die gericht zijn om je te laten groeien en ontwikkelen.

Ik vind het voor jou belangrijk dat je weer vertrouwen krijgt in jezelf, de mensen om je heen en in de toekomst.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar als orthopedagoog-generalist gewerkt in de Gehandicaptenzorg, de Geestelijke Gezondheidszorg en de Jeugdzorg. Momenteel werk ik, naast het werken in mijn praktijk, nog in de Jeugdzorg en de Gehandicaptenzorg.

Ik ben getrouwd en we hebben samen 2 dochters. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en ben ik regelmatig in mijn tuin te vinden. 

 

e-mail: anneke@groeipraktijkflevoland.nl
telefoon: 06 41489319

Brigitte Jorritsma

Mijn naam is Brigitte Jorritsma en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog. De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan zowel in de gehandicaptenzorg als de geestelijke gezondheidzorg, gespecialiseerd in kind en jeugd.

Ik vind het belangrijk om samen met de client en belangrijke betrokkenen een passende verklaring te vinden voor een probleem of klacht waar iemand tegen aan loopt in zijn of haar leven. En dan niet alleen te komen tot een diagnose, maar vooral een behandeling in te zetten die passend is bij de hulpvraag.

Naast kennis en ervaring met diverse (CGT) behandelmethoden, werk ik ook met de traumabehandeling EMDR.

Ik ben getrouwd en wij hebben 2 kinderen. Ik geniet er van om samen met mijn gezin op pad te gaan en leuke dingen te doen. Daarnaast sport en lees ik graag.  

e-mail: brigitte@groeipraktijkflevoland.nl
telefoon: 06 51516505

e-mail: anneke@groeipraktijkflevoland.nl
telefoon: 06 41489319

e-mail: brigitte@groeipraktijkflevoland.nl
telefoon: 06 51516505