Aanmelden

Als u onderstaand contactformulier invult, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op. Dan bespreken we uw hulpvraag en kijken we samen of u of uw kind bij ons op de goede plek is. Mocht dit niet zo zijn dan denken we mee en kunnen we u adviseren waar u wel terecht kunt.

Wat kun je verwachten? Tijdens een eerste kennismaking (intakegesprek) gaan we dieper in op de hulpvraag en geven wij u meer uitleg over onze manier van werken en praktische zaken.

Na het intakegesprek ontvangt u een behandelovereenkomst met daarin ons voorstel voor diagnostiek en/of behandeling, de praktische afspraken en de algemene voorwaarden. Als u hiermee akkoord gaat, maken we afspraken voor het vervolgtraject.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de praktijk en bij de therapeut om de behandeling zo succesvol mogelijk te maken. U op uw gemak voelen tijdens de sessies is namelijk van invloed op het resultaat van uw behandeling. Neem dan ook, als u dat nodigt hebt, rustig even de tijd om erover na te denken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of overleggen wat mogelijk is, neem dan contact op met onze praktijk. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur. Tel: 06 41489319.

>> klik hier voor de actuele wachttijden <<

Contactformulier aanmelden

5 + 15 =